[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Dziękuję za tak duże zainteresowanie ankietą - wśród uczestników zostaną rozlosowane atrakcyjne nagrody. Cieszy mnie Wasza jednomyślność. Wczoraj rano, właściwie tuż po wrzuceniu obrazka zamówiłem matową folię Orcal, bo jakoś nie pasował mi obracający się karbonowy wzór. Trafił on za to na grill.
Gydby ktoś chciał demontować znaczek z grilla: najpierw należy odłączyć wszystkie elementy błyszczące od czarnego stelaża, a dopiero później można odłączyć emblemat przez jego obrócenie.
Tak prezentuje się nowy grill w samochodzie.
Gydby ktoś chciał demontować znaczek z grilla: najpierw należy odłączyć wszystkie elementy błyszczące od czarnego stelaża, a dopiero później można odłączyć emblemat przez jego obrócenie.
Tak prezentuje się nowy grill w samochodzie.
- Tygrysek3005
- Bywalec
- Model:
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Dziś wreszcie osuszyłem tylną lampę, a przy okazji trochę się pobawiłem.
Prawie pół godziny męczyłem się z oklejaniem pierwszej lampy i właściwie miałem ochotę poddać się, a lampę dać do oklejenia fachowcowi. Z drugą poszło szybciej, ale efekty są dalekie od ideału. W porównaniu do oklejania lamp, oklejanie grilla karbonem czy przyciemnianie szyb to pestka. Lampy są już zamontowane, ale było za ciemno na fotki.
Prawie pół godziny męczyłem się z oklejaniem pierwszej lampy i właściwie miałem ochotę poddać się, a lampę dać do oklejenia fachowcowi. Z drugą poszło szybciej, ale efekty są dalekie od ideału. W porównaniu do oklejania lamp, oklejanie grilla karbonem czy przyciemnianie szyb to pestka. Lampy są już zamontowane, ale było za ciemno na fotki.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT