Otwieranie szyb z pilota
Nie musisz wkładać kluczyka .Opuszczaniem/domykaniem szyb możesz sterować z pilota niezależnie czy są drzwi otwarte czy nie.
Musisz tylko przycisk w pilocie przytrzymać na 2-3 sekundy.
Musisz tylko przycisk w pilocie przytrzymać na 2-3 sekundy.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rafant4011
- Zafiromaniak
- rafant4011
- Zafiromaniak
Wystarczy szybe lekko opuścic (nie musi byc do końca) podnieśc do góry i przytrzymac pare sekund.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, 21:03 przez drahe, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
- rafant4011
- Zafiromaniak
Chodziło mi o to czy mogę z konsoli kierowcy czy po kolei mam po całym samochodzie latać i z każdych drzwi osobno programować:)Flora pisze:Z konsoli, kolejność dowolna, można paramirafant4011 pisze:wykonać to z konsoli kierowcy czy z każdych drzwi osobno?czesław pisze:Każdą szybę po kolei opuścić do końca przytrzymać 5 sekund , podnieść do samej góry trzymać 5 sekund i to wszystko szyby powinny otwierać i zamykać się z pilota
Dzięki jutro spróbujemy:)
Przecież otrzymałeś odpowiedź, że możesz to zrobić z poziomu konsoli
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, 21:05 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
-
- Świeżak
- Imię: Kamil
- Auto: Opel Zafira B 1.8 pb / lpg
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Czy opcja otwierania / domykanie okien działa także w biedniejszej wersji z 2 elektrycznymi szybami? przez najbliższe 2 dni auto jest w warsztacie na rozrządzie itd (więc nie mogę iść i sprawdzić) ale wcześniej mi nie działało (nie przyuczałem szyb).
Jeśli do działania potrzebna jest aktywacja czegoś na komputerze to czy tylko w ASO czy może ktoś ze Szczecina jest w stanie pomóc za przysłowiowe ??
Czy opcja otwierania / domykanie okien działa także w biedniejszej wersji z 2 elektrycznymi szybami? przez najbliższe 2 dni auto jest w warsztacie na rozrządzie itd (więc nie mogę iść i sprawdzić) ale wcześniej mi nie działało (nie przyuczałem szyb).
Jeśli do działania potrzebna jest aktywacja czegoś na komputerze to czy tylko w ASO czy może ktoś ze Szczecina jest w stanie pomóc za przysłowiowe ??