Opel Zafira 2,0Turbo 200KM 114tys Auto PERFEKCYJNE
Moderator: Tunio999
Tylne lampy wymienione na poliftowe (niektórzy tak robią bo przedliftowe często parują ze względu na wadę konstrukcji) ale zastanawia mnie to że całe auto jest dokładnie obfotografowane a z tyłu to jakoś mało tych fotek i z dystansu. Na dolnej części tylnego zderzaka auto posiada czarną listwę w której normalnie powinny być czujniki parkowania, pierwszy raz widzę że auto ma tę listwę bez czujników (auta bez czujników jej nie mają). Może to jakiś akcesoryjny dodatek, może wersje sport/turbo to mają.
Vin pomógłby rozwiać moje wątpliwości.
Vin pomógłby rozwiać moje wątpliwości.
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Jak już zostało wspomniane, wyposażenie raczej podstawowe. Elektryczne szyby tylko z przodu, w kołach czujniki ciśnienia (mogą być kłopotliwe w użytkowaniu).
Początkowo zwróciłem również uwagę na listwę zderzaka i szukałem przycisku czujników na panelu środkowym, ale rzeczywiście nie ma ich na wyposażeniu. Taka listwa to jeden z pięciu dostępnych wariantów.
Łącząc jednak nietypową listwę zderzaka, poliftowe lampy i brak oznaczeń na listwie klapy można podejrzewać, że ktoś zaparkował mu w bagażniku.
Ciekawe z jakiego powodu wymieniana była turbina. Może samochód ma jednak trochę większy przebieg, co pasowałoby do zmęczonego fotela i rocznika.
Zorganizuj VIN to sprawdzimy co siedzi w tym samochodzie.
Początkowo zwróciłem również uwagę na listwę zderzaka i szukałem przycisku czujników na panelu środkowym, ale rzeczywiście nie ma ich na wyposażeniu. Taka listwa to jeden z pięciu dostępnych wariantów.
Łącząc jednak nietypową listwę zderzaka, poliftowe lampy i brak oznaczeń na listwie klapy można podejrzewać, że ktoś zaparkował mu w bagażniku.
Ciekawe z jakiego powodu wymieniana była turbina. Może samochód ma jednak trochę większy przebieg, co pasowałoby do zmęczonego fotela i rocznika.
Zorganizuj VIN to sprawdzimy co siedzi w tym samochodzie.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT