Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tylne lampy wymienione na poliftowe (niektórzy tak robią bo przedliftowe często parują ze względu na wadę konstrukcji) ale zastanawia mnie to że całe auto jest dokładnie obfotografowane a z tyłu to jakoś mało tych fotek i z dystansu. Na dolnej części tylnego zderzaka auto posiada czarną listwę w której normalnie powinny być czujniki parkowania, pierwszy raz widzę że auto ma tę listwę bez czujników (auta bez czujników jej nie mają). Może to jakiś akcesoryjny dodatek, może wersje sport/turbo to mają.
Vin pomógłby rozwiać moje wątpliwości.
Jak już zostało wspomniane, wyposażenie raczej podstawowe. Elektryczne szyby tylko z przodu, w kołach czujniki ciśnienia (mogą być kłopotliwe w użytkowaniu).
Początkowo zwróciłem również uwagę na listwę zderzaka i szukałem przycisku czujników na panelu środkowym, ale rzeczywiście nie ma ich na wyposażeniu. Taka listwa to jeden z pięciu dostępnych wariantów.
Łącząc jednak nietypową listwę zderzaka, poliftowe lampy i brak oznaczeń na listwie klapy można podejrzewać, że ktoś zaparkował mu w bagażniku.
Ciekawe z jakiego powodu wymieniana była turbina. Może samochód ma jednak trochę większy przebieg, co pasowałoby do zmęczonego fotela i rocznika.
Zorganizuj VIN to sprawdzimy co siedzi w tym samochodzie.