Kompendium wiedzy o felgach i oponach
Moderator: Mariusz
Ja w końcu kupiłem CPC 2. Przesądził o tym test w ostatnim Motorze. ER 300 wypadły tam beznadziejne. Continental w tym teście wygrał a w innych był zawsze w czołówce. Jeźdże na nich dopiero 3 dni ale już mi się podobają. Są ciche i dobrze trzymają ( gdy jechałem obwodnicą Wyszkowa w lekkim deszczu tylko raz musiałem zjechać na prawy pas... wariat musiał mieć ok. 200 na budziku ehh... btw kupiłem je w motohurt.pl w Markach mają b. dobre ceny. Niestety wymiana 15 zł/sztuka lecz i tak się opłaca
Pzdr
Pzdr
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
kuba pisze:Ja to półtora roku kupiłem Goodjera całoroczne i tą zimą niemiałem żadnych problemów.
Przyjedź do nas na podkarpacie na tych oponach, ciekaw jestym jakie będziesz miał wtedy zdanie na temat opon całorocznych.
Ja jeżdżę na Pasjo 2 i mogę powiedzieć, że są naprawdę super na suchych jak i mokrych nawierzchniach.
Witam Wszystkich.
Szukam oponek do swojej Zafirki. Znalazłem ciekawą ofertę na opony Kleber Dynaxer HP3. Ma ktoś może z Was założone takie oponki u siebie? Czy warto je kupić?
To dość nowy produkt i opinii jest mało.
Dzięki. Pozdrawiam
//scalone//
No i stało się, kupiłem te oponki . A że wczoraj u nas ostro padał deszcz, to miałem okazje przetestować w mokrych warunkach. Jak na razie jestem zadowolony. Pojeżdżę dłużej to napiszę o nich coś więcej.
Szukam oponek do swojej Zafirki. Znalazłem ciekawą ofertę na opony Kleber Dynaxer HP3. Ma ktoś może z Was założone takie oponki u siebie? Czy warto je kupić?
To dość nowy produkt i opinii jest mało.
Dzięki. Pozdrawiam
//scalone//
No i stało się, kupiłem te oponki . A że wczoraj u nas ostro padał deszcz, to miałem okazje przetestować w mokrych warunkach. Jak na razie jestem zadowolony. Pojeżdżę dłużej to napiszę o nich coś więcej.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2010, 13:02 przez andrzej_gg, łącznie zmieniany 1 raz.
Się podepnę pod temat.
Co sądzicie o tych oponkach? Opinie, spostrzeżenia. Może ktoś takie eksploatował?
Ja wiem, że już raczej trzeba pytać o letnie, ale trafia mi się komplet nówek w rozmiarze 195/65-15, w bardzo dobrej cenie. Aut miałem wiele, ale w żadnym nie eksploatowałem opon tej m-ki.
Vredestein Snowtrac 3
Co sądzicie o tych oponkach? Opinie, spostrzeżenia. Może ktoś takie eksploatował?
Ja wiem, że już raczej trzeba pytać o letnie, ale trafia mi się komplet nówek w rozmiarze 195/65-15, w bardzo dobrej cenie. Aut miałem wiele, ale w żadnym nie eksploatowałem opon tej m-ki.
Vredestein Snowtrac 3