3 foteliki
Moderator: Sebu$
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
TAKUMI13 pisze:..........
Reasumując muszę gdzieś podjechać i spróbować wcisnąć moje trzy foteliki, nie zależy mi na tym, aby dorośli mieli z tyłu wygodnie, tylko, żeby foteliki poupychać.....
...........
Zapytaj naszych Forumowiczów z okolic Bielska.
Maćku i Wojtowca.
Może uda Wam się spotkać i sprawdzisz namacalne temat z fotelikami.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2015, 19:37 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
- Imię: Andrzej
- Auto: Opel Astra J 1.6 TB
- Model: AJ
- Oznaczenie silnika: A16LET
- czy 3 normalne dziecięce foteliki wejdą mi bez problemu do tego auta (drugi rząd)?
Jak już pisałem wcześniej, z racji swojej dwójki i bratowej trójki próbowałem już wielu konfiguracji fotelików na 2-gim rzędzie siedzeń po 3 w jednym rzędzie i za każdym razem upchnąć się da, ale tak jak piszę "upchnąć"Reasumując muszę gdzieś podjechać i spróbować wcisnąć moje trzy foteliki
Podjedź do byle jakiego komisu w okolicy który ma zafirę na stanie i pod pozorem zainteresowania zainstaluj sobie 3 foteliki i zobacz na własne oczy czy Ci to pasuje
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
W sumie najlepsze wyjściebravomen pisze:Podjedź do byle jakiego komisu w okolicy który ma zafirę na stanie i pod pozorem zainteresowania zainstaluj sobie 3 foteliki i zobacz na własne oczy czy Ci to pasuje
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Wojti pisze:Hm 1 fotelik z przodu a dwa z tyłu?tez rozwiązanie
Jezdzilem tak Renia przez dobre pare lat... nawet ze slaska nad morze rodzinka to przetrwała...
Żona będąca w srodku słuzyła jako poduszka dla dzieci (Jazda nocą )
Na scisk do dałoby rade zapiąc potomstwo z tyłu ale najpierw byly pasy, potem dopiero srodkowy pasazer a na koncu te osoby siedzace ze skraja.... (to w ramach porady). Tak było w scenicu
Teraz mam 3 siedziska ale z tych wąskich.. Dzieciaki się juz same zapinają.
Ogolnie to zalezy jak czesto jezdzisz z rodziną...
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Mieszczą się , ale jak kolega Piotr piszę na styk ... Dzieci w podobnym wieku , około 4-7 lat i wszystkie siedziały normalnie w fotelikach przypięte pasami ....wamka18 pisze:Mi się mieszczą trzy foteliki ale na styk.
Ale lepsze rozwiązanie jest jak dla mnie dwa foteliki w trzecim rzędzie , jeden w środkowym i osoba dorosła w środkowym rzędzie. Dostęp do dzieci i ich zachcianek jest większy.... Przez co podróż przyjemniejsza dla wszystkich ...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ja miałem ostatnio 2 w III rzędzie i dwa w II rzędzie pośrodku żonka, a z przodu najstarszy siostrzeniec komplet siedzeń full da się tylko w zależności jak i gdzie się podróżuje... jakiej maści fotelikigRZENIU pisze:Ale lepsze rozwiązanie jest jak dla mnie dwa foteliki w trzecim rzędzie , jeden w środkowym i osoba dorosła w środkowym rzędzie. Dostęp do dzieci i ich zachcianek jest większy.... Przez co podróż przyjemniejsza dla wszystkich ...
co do trzech fotelików w II rzędzie to nie wiem nie mam pośrodku pasa 3-punktowego
Ostatnio zmieniony 09 gru 2015, 06:34 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Zgadza się , ja też nie mam pasa 3 punktowego w IIrzędzie , ale w ten sposób podróżuję tylko na krótkich dystansach . W dłuższe trasy problem rozwiązuję podobnie jak w Twoim przypadku (jeżeli jest komplet osób ).Maćku pisze:co do trzech fotelików w II rzędzie to nie wiem nie mam pośrodku pasa 3-punktowego