[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Podoba mi się, że korzystacie z wyobraźni
Tak wyglądało to w rzeczywistości, więc trochę poprawiłem kontrast.
Jest to teren parkingowy przy firmie i więcej jest tam żwiru z asfaltem niż trawy.
Gdy przyjeżdża się do pracy o 5 rano to wolna jest cała okolica, a przed 8 trzeba już szukać miejsc. Ostatnio wykorzystuję to do korporacyjnej zabawy w parkowanie, ale o tym innym razem, gdy zdobędę trochę materiałów do fotorelacji.
Tak wyglądało to w rzeczywistości, więc trochę poprawiłem kontrast.
Jest to teren parkingowy przy firmie i więcej jest tam żwiru z asfaltem niż trawy.
Gdy przyjeżdża się do pracy o 5 rano to wolna jest cała okolica, a przed 8 trzeba już szukać miejsc. Ostatnio wykorzystuję to do korporacyjnej zabawy w parkowanie, ale o tym innym razem, gdy zdobędę trochę materiałów do fotorelacji.
- violator
- Zafiromaniak
- Imię: Artur
- Auto: Meriva 1.4 Turbo
- Oznaczenie silnika: A14NEL
na moje to popsules wizerunek auta,no ale to twoje auto i Tobie ma sie podobac,mi sie akurat cos takiego nie widzi,moze w realu lepiej wyglada,na zdjeciu niekoniecznieFlora pisze:W piątek na masce wylądowała tania folia "karbonowa". Nie wygląda to źle, ale oklejanie to prawdziwa męczarnia.
[url=http://s26.postimg.org/wma2duvrd/IMG_7763x.jpg]Obrazek[/url]
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Marcin za pomysł i wykonanie a jak się komuś nie podoba to zostawi dla siebie a ta folia dodatkowo chroni przed syfem spod kół innych użytkowników dróg
Ostatnio zmieniony 14 gru 2015, 14:22 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Flora
- Zafiromaniak
Spędziłem wczoraj pół dnia w garażu naprawiając przypaloną taśmę led pod samochodem, po czym okazało się, że cała instalacja przestała działać. Winowajcą okazał się mróz, który usztywnił styki i uniemożliwił poprawny kontakt na połączeniach. Trochę naginania śrubokrętem i wszystko już ładnie świeci (został jeszcze przód):
- Załączniki
-
- zafira.gif (1.51 MiB) Przejrzano 651 razy
- Sumik
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
We mgle jeszcze lepszy. Jakby UFO leciałogRZENIU pisze:ale jaki efekt wieczorem na śniegu
Ostatnio zmieniony 31 gru 2015, 15:25 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Flora
- Zafiromaniak
Już jedną zimę ten wynalazek wytrzymał i większym problemem niż sól jest bród.Wojti pisze:A zima idzie .... Oby nie miała negatywnego wpływu sól.....
Nic z tych rzeczy, w dodatku większość prac wykonuję leżąc na betonie przykrytym jedynie kartonem.gRZENIU pisze:Mam nadzieję ,że garaż z ogrzewaniem ...
gRZENIU pisze:Wojti ale jaki efekt wieczorem na śniegu... Bezcenny
Jak tylko będzie okazja z pewnością wrzucę zdjęcia.Sumik pisze:We mgle jeszcze lepszy. Jakby UFO leciało
- Flora
- Zafiromaniak
W przepisach określone są rodzaje i ilość świateł w jakie może być wyposażony samochód, a nie ma tam nic o podświetlaniu podwozia. Wynika z tego, że takie podświetlenie nie jest legalne, Można się pobawić na postoju lub poza drogami publicznymi, ale często pędzę takim rozświetlonym autobusem przez miasto, a jeszcze częściej na trasie :>