[A] zafira 2.0 opc zgasła podczas jazdy
Moderator: Sebu$
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
To oczywiste że chcesz cię zrobić na kasę,wymień sam sterownik,w razor czego resztę wymienisz pòźniej.Ale daję głowę że wystarczy sterownik.Mnie chciało dwòch tak zrobić.Zmieniłem gazownika i co ? Można? Możnamilka325 pisze:Tak więc gadałe z gaziarzem i poleca wymiane całej instalki na stag ac reduktor,listwa wtryskowa barracuda bo lepsze od hanna .koszta 1600 co wy na to ?
- milka325
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: zafira A 2.0 Turbo OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
to że każdy chce zarobić to normalka ... tyle że ja też chce mieć święty spokój z instalacją a tak to wymieni mi wszystko prócz butli więc cala instalka łącznie z wszystkimi rurkami,wężami itd... za pół ceny
Jak wymieni mi na jakiś inny komp to wiem że będzie dzialać ale jak znów sie coś sypnie to znów kombinacje a tak raz a porządnie i spokój będzie
jutro jeszcze zadzwonie do jednego gazika i sie też opytam i zobacze co tamten mi powie
Jak wymieni mi na jakiś inny komp to wiem że będzie dzialać ale jak znów sie coś sypnie to znów kombinacje a tak raz a porządnie i spokój będzie
jutro jeszcze zadzwonie do jednego gazika i sie też opytam i zobacze co tamten mi powie
Ostatnio zmieniony 29 lut 2016, 17:57 przez milka325, łącznie zmieniany 1 raz.
OPEL ZAFIRA 2002 2.0T OPC =lpg stag AC 250+barracuda
- milka325
- Przeglądacz
No więc dziś odebrałem moją strzałe z nową instalką lpg stag 4 z reduktorem ac do 250 koni listwą wtryskową baracuda i zmiana przewodów z fi 6 na fi 8 . Wrażenia mega... nawet nie czuć kiedy sie przełączy na gaz i ciągnie na maxa . Tylko źle pokazuje poziom lpg w zbiorniku i pojade coś z tym zrobić .Fotki jutro.
- milka325
- Przeglądacz
gRZENIU, podjade na korekte bo też myślałem o tym a mam pełne kotły
No i gotowe. Zmiana parametrów i bangla wszystko aż miło
No i gotowe. Zmiana parametrów i bangla wszystko aż miło
Ostatnio zmieniony 09 mar 2016, 20:44 przez milka325, łącznie zmieniany 1 raz.