[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
ja samochód podniosłem na lewarku i postawiłem na kobyłkach https://www.google.pl/search?q=koby%C5% ... 7W36swM%3A pod podużnice za progiem w miejscu gdzie podstawia się lewarek. Też nie mam kanału, osłonę z pod silnika opuściłem i wczołgałem się pod samochód na styropianie co by mnie po nerach nie ciągło
użyłem T25 + mała przedłużka + średnia grzechotka. wspierałem się też takim zestawem https://www.google.pl/search?q=torx+klu ... 51eIQCM%3A
użyłem T25 + mała przedłużka + średnia grzechotka. wspierałem się też takim zestawem https://www.google.pl/search?q=torx+klu ... 51eIQCM%3A
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Zrobiłem, ale wrzucę po spocie - tam będzie premierarafant4011 pisze:Flora, zrób zdjęcie z okna w pracy
Właściwie nie mogę znaleźć powodu, dla którego miałoby się tak stać. Aplikując folię wyciska się spod niej wszelkie powietrze, więc dokładnie przylega. Nawet jeżeli coś tam zostało to folia posiada w warstwie kleju drobne kanaliki, które odprowadzają powietrze.gRZENIU pisze:Marcin nie boisz się ,że jak przyjdzie słoneczko to troszkę zbąbluje folia ???
Czekam na słońce, które dokładnie wygrzeje folię i ostatecznie osadzi na dachu, ponieważ moim źródłem ciepła była mała suszarka, a folia przy nakładaniu lubi ciepło.
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Widzę, że masz założone światła dzienne w kratkach obok halogenów. Mógłbyś wrzucić fotki z bliska wrzucić jak to wygląda, tylko przy wyłączonych światłach i podaj jakie lampy zamontowałeś.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Pucując dach przed oklejaniem zdziwiłem się, bo znalazłem dwa dość mocne wgniecenia, których normalnie nie zauważałem.fredas pisze:tera to i odpryski na dachu nie straszne
paweldm pisze:Mógłbyś wrzucić fotki z bliska wrzucić jak to wygląda, tylko przy wyłączonych światłach i podaj jakie lampy zamontowałeś.
Zamontowane są najbadziewniejsze najtańsze chińskie lampy, w których normalnie jest osiem zwykłych diod. Wypatroszyłem im wnętrze i wstawiłem swoje źródło światła, dzięki czemu wreszcie widać te lampy.