Pora na lunch!wampir11111 pisze:No Seba radyjo wymiata
Myśle że na V OZKP przyda się konkurs na najlepsze audio
ps. która godzina
[A] - Sebu$ - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
W ramach Carboningu .... , okleiłem panel od OBD oraz wokół drążka zmiany biegów.
Dodatkowo wyczyściłem, zaimpregnowałem oraz wypastowałem skórę ozdobną drążka biegów i jest jak funkiel nówka nieśmigana
cdn
Dodatkowo wyczyściłem, zaimpregnowałem oraz wypastowałem skórę ozdobną drążka biegów i jest jak funkiel nówka nieśmigana
cdn
- Sebu$
- -#Administrator
Byłem z Michałem (Aliass) u gościa od hydrografiki i to fajnie wygląda, ale koszty są już widoczne.szary pisze:Ja chce zrobić panel od climatornica w carbonie, ale bardziej skłaniałbym się w stronę hydrografiki
Jak się wyrobią z przeprowadzką warsztatu to dam im jeden panel do zrobienia.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
w przyszłym tygodniu będę towar dla siebie odbierał.szary pisze:ale bardziej skłaniałbym się w stronę hydrografiki
w brew pozorom nie będzie mega drogoSebu$ pisze:ale koszty są już widoczne.
- Sebu$
- -#Administrator
Wymieniłem samograja na coś bardziej zaawansowanego i w połowie opcji poległem
Mam instrukcję w języku angielskim, francuskim i niemieckim, lecz to w języku technicznym jest - kolejna sprawa to ekran dotykowy. Trzeba się przyzwyczaić
Chyba za bardzo się zniechęcam
Jakość dźwięku zajebooska, tak jak w poprzednim modelu
Parametry jak w klasie TOP. Regulacja i możliwości też.
Do tego doszło, że teraz mam ustawianie nawet odległości głośnika od "głównego" słuchacza
Można wybrać akustykę pomiędzy sedanem, kombi oraz vanem. I z opcją bagażu lub bez niego. No i czy kierujący jest po lewej czy po prawej stronie auta
Jak "wyczytałem" po obrazkach mogę się poczuć m.in. jak w kościele na koncercie organowym ....
Zaczynam się bać tego grajka
p.s.
poszukuję instrukcji w języku polskim, albo tłumacza odpowiedniego, który się tego podejmie
Mam instrukcję w języku angielskim, francuskim i niemieckim, lecz to w języku technicznym jest - kolejna sprawa to ekran dotykowy. Trzeba się przyzwyczaić
Chyba za bardzo się zniechęcam
Jakość dźwięku zajebooska, tak jak w poprzednim modelu
Parametry jak w klasie TOP. Regulacja i możliwości też.
Do tego doszło, że teraz mam ustawianie nawet odległości głośnika od "głównego" słuchacza
Można wybrać akustykę pomiędzy sedanem, kombi oraz vanem. I z opcją bagażu lub bez niego. No i czy kierujący jest po lewej czy po prawej stronie auta
Jak "wyczytałem" po obrazkach mogę się poczuć m.in. jak w kościele na koncercie organowym ....
Zaczynam się bać tego grajka
p.s.
poszukuję instrukcji w języku polskim, albo tłumacza odpowiedniego, który się tego podejmie
Nie chcę nic mówić, ale chyba nie zauważyliście, że zdjęcia radia nie obejmują nic wokoło? Wygląda to tak jakby postawione na półce i pokazane funkcje, chyba w aucie to jakoś nie zamontowane hehehe Pewnie carbonu nawalił i nie mieści się, pewnie trzyma radio obok wnęki i kable wywalone z boku po demontażu schowka... taaaa
Co dziwne, pomimo wszystko wszystko gra bardzo ładnie, przyjemny dźwięk, ale reszta audio trzeba poprawić... niestety DOBRE radio wymaga też dobrych głośników, wygłuszeń itp... Seba o tym wie doskonale...
Prawda jest taka, że dziś obejrzałem nowe gadżety, posłuchałem radyjka i przyznam, że wszystko w dobrą stronę idzie
Co dziwne, pomimo wszystko wszystko gra bardzo ładnie, przyjemny dźwięk, ale reszta audio trzeba poprawić... niestety DOBRE radio wymaga też dobrych głośników, wygłuszeń itp... Seba o tym wie doskonale...
Prawda jest taka, że dziś obejrzałem nowe gadżety, posłuchałem radyjka i przyznam, że wszystko w dobrą stronę idzie
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Sebu$
- -#Administrator
bo to prezentacja radia a nie kokpitukacza1982 pisze:Nie chcę nic mówić, ale chyba nie zauważyliście, że zdjęcia radia nie obejmują nic wokoło?
Prorok jaki cy cuś ?kacza1982 pisze:pewnie trzyma radio obok wnęki i kable wywalone z boku po demontażu schowka... taaaa
tak myślałem, że Cię gdzieś już dziś widziałemkacza1982 pisze:Prawda jest taka, że dziś obejrzałem nowe gadżety, posłuchałem radyjka i przyznam, że wszystko w dobrą stronę idzie
trzeba się przyzwyczaić - tak jak przejście z telefonu "normalnego" na smartfonarafant4011 pisze:Ciekawy dizajn wyswietlacza
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 22:55 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
A ja nic o tym nie wiedzialemSebu$ pisze: kacza1982 napisał/a:
tak myślałem, że Cię gdzieś już dziś widziałem
Szwagier :>
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 23:53 przez Aliass, łącznie zmieniany 1 raz.