Pora na lunch!wampir11111 pisze:No Seba radyjo wymiata
Myśle że na V OZKP przyda się konkurs na najlepsze audio
ps. która godzina
[A] - Sebu$ - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
-
Chrees
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
W ramach Carboningu ....
, okleiłem panel od OBD oraz wokół drążka zmiany biegów.
Dodatkowo wyczyściłem, zaimpregnowałem oraz wypastowałem skórę ozdobną drążka biegów i jest jak funkiel nówka nieśmigana

cdn
Dodatkowo wyczyściłem, zaimpregnowałem oraz wypastowałem skórę ozdobną drążka biegów i jest jak funkiel nówka nieśmigana

cdn
-
szary
- Sebu$
- -#Administrator
Byłem z Michałem (Aliass) u gościa od hydrografiki i to fajnie wygląda, ale koszty są już widoczne.szary pisze:Ja chce zrobić panel od climatornica w carbonie, ale bardziej skłaniałbym się w stronę hydrografiki
Jak się wyrobią z przeprowadzką warsztatu to dam im jeden panel do zrobienia.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
w przyszłym tygodniu będę towar dla siebie odbierał.szary pisze:ale bardziej skłaniałbym się w stronę hydrografiki
w brew pozorom nie będzie mega drogoSebu$ pisze:ale koszty są już widoczne.
- Sebu$
- -#Administrator
Wymieniłem samograja na coś bardziej zaawansowanego i w połowie opcji poległem 
Mam instrukcję w języku angielskim, francuskim i niemieckim, lecz to w języku technicznym jest - kolejna sprawa to ekran dotykowy. Trzeba się przyzwyczaić
Chyba za bardzo się zniechęcam
Jakość dźwięku zajebooska, tak jak w poprzednim modelu
Parametry jak w klasie TOP. Regulacja i możliwości też.
Do tego doszło, że teraz mam ustawianie nawet odległości głośnika od "głównego" słuchacza
Można wybrać akustykę pomiędzy sedanem, kombi oraz vanem. I z opcją bagażu lub bez niego. No i czy kierujący jest po lewej czy po prawej stronie auta
Jak "wyczytałem" po obrazkach mogę się poczuć m.in. jak w kościele na koncercie organowym ....
Zaczynam się bać tego grajka

p.s.
poszukuję instrukcji w języku polskim, albo tłumacza odpowiedniego, który się tego podejmie
Mam instrukcję w języku angielskim, francuskim i niemieckim, lecz to w języku technicznym jest - kolejna sprawa to ekran dotykowy. Trzeba się przyzwyczaić
Chyba za bardzo się zniechęcam
Jakość dźwięku zajebooska, tak jak w poprzednim modelu
Parametry jak w klasie TOP. Regulacja i możliwości też.
Do tego doszło, że teraz mam ustawianie nawet odległości głośnika od "głównego" słuchacza
Można wybrać akustykę pomiędzy sedanem, kombi oraz vanem. I z opcją bagażu lub bez niego. No i czy kierujący jest po lewej czy po prawej stronie auta
Jak "wyczytałem" po obrazkach mogę się poczuć m.in. jak w kościele na koncercie organowym ....
Zaczynam się bać tego grajka

p.s.
poszukuję instrukcji w języku polskim, albo tłumacza odpowiedniego, który się tego podejmie
-
Skasowany użytkownik 16629
Nie chcę nic mówić, ale chyba nie zauważyliście, że zdjęcia radia nie obejmują nic wokoło? Wygląda to tak jakby postawione na półce i pokazane funkcje, chyba w aucie to jakoś nie zamontowane
hehehe Pewnie carbonu nawalił i nie mieści się, pewnie trzyma radio obok wnęki i kable wywalone z boku po demontażu schowka... taaaa
Co dziwne, pomimo wszystko wszystko gra bardzo ładnie, przyjemny dźwięk, ale reszta audio trzeba poprawić... niestety DOBRE radio wymaga też dobrych głośników, wygłuszeń itp... Seba o tym wie doskonale...
Prawda jest taka, że dziś obejrzałem nowe gadżety, posłuchałem radyjka i przyznam, że wszystko w dobrą stronę idzie
Co dziwne, pomimo wszystko wszystko gra bardzo ładnie, przyjemny dźwięk, ale reszta audio trzeba poprawić... niestety DOBRE radio wymaga też dobrych głośników, wygłuszeń itp... Seba o tym wie doskonale...
Prawda jest taka, że dziś obejrzałem nowe gadżety, posłuchałem radyjka i przyznam, że wszystko w dobrą stronę idzie
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Sebu$
- -#Administrator
bo to prezentacja radia a nie kokpitukacza1982 pisze:Nie chcę nic mówić, ale chyba nie zauważyliście, że zdjęcia radia nie obejmują nic wokoło?
Prorok jaki cy cuś ?kacza1982 pisze:pewnie trzyma radio obok wnęki i kable wywalone z boku po demontażu schowka... taaaa
tak myślałem, że Cię gdzieś już dziś widziałemkacza1982 pisze:Prawda jest taka, że dziś obejrzałem nowe gadżety, posłuchałem radyjka i przyznam, że wszystko w dobrą stronę idzie
trzeba się przyzwyczaić - tak jak przejście z telefonu "normalnego" na smartfonarafant4011 pisze:Ciekawy dizajn wyswietlacza
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 22:55 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
A ja nic o tym nie wiedzialemSebu$ pisze: kacza1982 napisał/a:
tak myślałem, że Cię gdzieś już dziś widziałem
Szwagier :>
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 23:53 przez Aliass, łącznie zmieniany 1 raz.