podziwam Cię normalniekacza1982 pisze:jazda ecobestią
ja bym sie bał
hehe, sam widziałeś spalanie, jest eco, 10,4 gazu na dystansie ponad 300km, więc nie takie OPC straszne gdyby było mniej miasta, a tylko jazda do roboty i z powrotem to możliwe, że poniżej 10 zejdę... przyjmuję jednak, że spalanie na poziomie 12/100 jest jak najbardziej normalne jeżeli ktoś wykorzystuje całe 200km cały czas ja jeżdżę spokojnie i lubię ecodriving. Dobra, dość offtopa, dzisiaj w końcu pojeździłem Zosieńką, takie dziwne odczucie, że to słabszy silnik ma i hamulce też hehehe kwestia przyzwyczajenia Brzydko biedna wygląda z połamanym zderzakiem, ale brak światła boli najbardziej, więc jutro podjadę kupić żarówki i niedzielę poświęcę na zdjęcie zderzaka i wymianę przeciwmgielnychSebu$ pisze:podziwam Cię normalniekacza1982 pisze:jazda ecobestią
ja bym sie bał
Na maxa to teraz skupiam się nad panelem ogrzewania Zazdroszczę roboty nad piano black Sebu$ia świetna robota i zacząłem uczyć się malowania Na razie uczę się sprayami, tak, najtańsza opcja (pewnie za kupione materiały już teraz nie jeden lakiernik by mi to psiknął), ale chcę się nauczyć i dorównać Twojej robocie... Na razie to moja piwniczna robótka i jak w końcu uda mi się to się pochwalę lub oddam w Twoje ręce hehe (opcja nr 2 bardziej prawdopodobna)Sumik pisze:Zawsze na MAXA
Tyle serca i pracy co włożyłeś w Zośkę to tylko pogratulować