[B] - Rafoooo - 2.0 Turbo, Sport 200KM, 2006 Lpg BRC
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Może się mylę, ale też już nad tym się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że w Twoim przypadku to: BC2 jest faktycznym spalaniem na tym odcinku po wyzerowaniu wartości, natomiast BC1 uwzględnia poprzednią zapamiętaną wartość spalania - dlatego jest niższe spalanie
Mogę się mylić - to są moje przemyślenia
Mogę się mylić - to są moje przemyślenia
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Tego nie wiem, dawno już nie zerowałem wskazań, jedynie odłączałem aku, ale dla mnie lepszym byłoby, jakby BC1 zapamiętywał tylko odcinek po wyzerowaniu, a BC2 uwzględniało poprzednie spalanie.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Dwie Siostry o pięknych oczach ...
Jako że obiema miałem okazję się przejechać.... to muszę stwierdzić że ta ciemniejsza to straszna zadymiara... odrazu widać agresję w tych okrągłych oczętach .... .... ale za to jaka przyjemność z jazdy
Marcin dzięki za przejażdżkę
Jako że obiema miałem okazję się przejechać.... to muszę stwierdzić że ta ciemniejsza to straszna zadymiara... odrazu widać agresję w tych okrągłych oczętach .... .... ale za to jaka przyjemność z jazdy
Marcin dzięki za przejażdżkę
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
wspominać.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Sumik pisze:Nie ma za co
Cieszę się że mogłem poznać osobiście
A co do przejazdu to szkoda że parking tak szybko się skończył
Bo to wygląda tak, że niby taki długi ten parking, a jednak taki krótki ... ledwo ruszyliśmy, a tu już koniec drogi ... taka teleportacja, szum, gwizd, dym, parę psssyt'ów .... i już jesteśmy w innym miejscuwampir11111 pisze:Przy 300 kucach droga szybko ubywa
Pewnie Krzysiek że mam, do Zosi takie lampy są prze jedyne, wygląd... duży plus ... i przyjemność, kiedy skręcasz samochodem w czasie jazdy, a lampy skręcają razem z Tobą, podążając za Twoim wzrokiem .... raz, że fajnie to wygląda, a dwa, że jest to praktyczne i pomocne w czasie jazdyryba1 pisze:Rafoooo, też masz bixenon skrętny?Rafoooo pisze:Dwie Siostry o pięknych oczach .
wspominać.
wspominać.
- Rafoooo
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Witam.... dawno nic nie pisałem, ale teraz jakoś czas leci mi strasznie szybko. Nie mogę się odrobić... praca, dom i załatwianie spraw związanych z budową. Tak że jest co robić.
Ogólnie z samochodem nic się nie dzieje, usterek brak ... choć jedna rzecz mi nie daje spokoju, mianowicie odgłos jakby tyrkotania z prawej strony silnika ... podejrzewam albo sprzęgiełko alternatora, albo koło pasowe paska osprzętu... sam nie wiem. .... może jak się coś rozleci to samo się znajdzie
A tak poza tym zamówieniem kolejny element układanki, by poszerzyć VIN o kolejne dopiski
Jutro ma przyjść Kurierem.
Między czasie założyłem lusterko fotochromatyczne wraz z mocowaniem pod czujnik deszczu/zmierzchu
Dodano po 5 minutach 23 sekundach:
Wyszło to mniej więcej tak... jak znajdę chwilę to biorę się za montaż i aktywacje czujników i świateł z funkcją "auto".
Ogólnie z samochodem nic się nie dzieje, usterek brak ... choć jedna rzecz mi nie daje spokoju, mianowicie odgłos jakby tyrkotania z prawej strony silnika ... podejrzewam albo sprzęgiełko alternatora, albo koło pasowe paska osprzętu... sam nie wiem. .... może jak się coś rozleci to samo się znajdzie
A tak poza tym zamówieniem kolejny element układanki, by poszerzyć VIN o kolejne dopiski
Jutro ma przyjść Kurierem.
Między czasie założyłem lusterko fotochromatyczne wraz z mocowaniem pod czujnik deszczu/zmierzchu
Dodano po 5 minutach 23 sekundach:
Wyszło to mniej więcej tak... jak znajdę chwilę to biorę się za montaż i aktywacje czujników i świateł z funkcją "auto".
wspominać.
wspominać.