--scalone--
Mały szczegół a mnóstwo zmieniatimi68 pisze:Dlatego lepsza jest pełna elektryka z blokadą tylnych szybLorry pisze: Nie raz groziłem ze jak nie pozamykają to wymontuje korbki i du** bedzie
scaliłem posty //BajBus
Mały szczegół a mnóstwo zmieniatimi68 pisze:Dlatego lepsza jest pełna elektryka z blokadą tylnych szybLorry pisze: Nie raz groziłem ze jak nie pozamykają to wymontuje korbki i du** bedzie
Zależy od oleju, Ja płaciłem 252 zł za olej z filtrami i 50 zł za wymianę oleju i filtrów.PATI pisze: A może wiecie ile kosztuje wymiana oleju w dizlu?
Nie wiem wprawdzie jak jest w dieslach ale mój dotychczasowy mechanik mówił, że w oplach benzynach robiąc rozrząd trzeba wymienić pasek, rolkę napinacza i pompę wodyPATI pisze:A wymieniałeś pasek rozrządu? Bo nie wiem czy wymienić cały rozrząd z rolkami czy sam pasek?
coś mi się te fotki z pierwszego posta nie otwierają... czy tylko ja mam ten problem? obejrzał bym chętnie bo ja podobną zafirką śmigam...kwazaar pisze:Cześć,
Aż dziwne, że dopiero teraz znalazłem to forum pomimo, że ta obok na zdjęciu to już moja druga Zafira (wcześniej miałem Zofię A 1.6 16V z 2003 r, którą użytkowałem przez ponad 3 lata) i przez cały ten czas jestem również użytkownikiem forum opelklub.pl.
Obecna Zafirka to autko z 12.2005 roku (rok modelowy 2006), jestem 2 właścicielem w Polsce, kupiona 2 tyg. temu, przelot wygląda na oryginalny 55 tkm.
Przesiadka ze 100 konnej Zośki na 241 KM - rewelacja!!!
pzdr
kwazaar
kilka fotek:
pisałem w którymś poście wyżej:pawej pisze: coś mi się te fotki z pierwszego posta nie otwierają... czy tylko ja mam ten problem? obejrzał bym chętnie bo ja podobną zafirką śmigam...
fotek nie mam ale postaram się coś pstryknąć, generalnie to jedynie czego brakuje to DVD90 bo mam CD70 a tak reszta jest na maxa (no może jeszcze te 19" koła co miałem na początku ale nie dało się na tym jeździć po polskich drogach ale za to w zakrętach jeszcze z guzikiem sport auto szło jak na szynach, przyklejone, można było nie zwalniać,)kwazaar pisze:pisałem w którymś poście wyżej:pawej pisze: coś mi się te fotki z pierwszego posta nie otwierają... czy tylko ja mam ten problem? obejrzał bym chętnie bo ja podobną zafirką śmigam...
klikasz raz na thumbnaila - otwiera się strona imageshack z małymi fotkami a potem klikasz na nie drugi raz i zdjęcia się powiększają
Właśnie widzę że podobną. A masz jakieś fotki z wnętrza swojego autka? Jak z awaryjnością? Czy na coś szczególnie trzeba zwracać uwagę?