Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MieHor pisze:celius, gdybyś wykorzystał moje info z drugiego postu nie byłoby tego "wstawiania drzewa do lasu", przerabiałem to w swojej ZA
Ale ja wiedziałem (czytałem Twój post) że zosia ma et43 poprostu cieszę się że dostałem z tym et a nie innym I do tego na miejscu bez stresu czy będą pasować no i założenie za 50% ceny
Zimowe takie są optymalne w ZA ,a letnie mogą być większe a nawet powinny ,w mojej lato to 205x55r16 na alumkach a zima 195x65r15 na stalowych ,w zeszłą zimę zakupiłem michelin alpine 3 i byłem miło zaskoczony tymi oponkami a dałem po 50e za oponę,polecam.
Proponuję coś z grupy Godyera czyli Fuldę Cristal Montero 3 , albo Brigestone Blizak LM30
Patrz tylko gdzie zostały wyprodukowane.
Unikałbym fabryki w Czechach lub Turcji. Brigestone to opona Japońska ale ma fabryki w Europie min, w Hiszpani.
Ale jeżeli masz do wydania 220-300 zł za sztukę to ok.
moja właśnie lata na ET 49 x 15 na zimowych kołach, takie dostałem w prezencie i bałem się, że będzie coś tarło, ale nie, wszytko jest w najlepszym porządku przejechałem na nich już prawie 500 km i wszystko gra
Witam, dostalem w spadku opony letnie Goodyear, 2 latki, w super stanie. Maja rozmiar 195/55/16 i stad moje pytanie-da rade jezdzic na takim profilu (mam zośke 1,9 cdti), nie ma jakis przeciwskazan? pozdrawiam