Kolego to nie żadna akcja promocyjna ale kampania serwisowa GM. Dotyczy części Zafirek 2.0 DTI i jest bezpłatna. Przeczytaj temat od początku to wszystkiego się dowieszjacek28 pisze:mihcalj powiedz ile ta przyjemnosc u Polaczka??? a co mają jeszcze w ofercie,bo jak rozumiem to jakas akcja promocyjna ????????
Dolna osłona silnika a rama zawieszenia przedniego
Moderator: Sebu$
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Nie tylko 2.2DTI też.Artur pisze:Kolego to nie żadna akcja promocyjna ale kampania serwisowa GM. Dotyczy części Zafirek 2.0 DTI i jest bezpłatna
Witam.
Mam diesla z 2000 roku i jutro mam zamiar zadzwonić do nich.
Mam tylko pytanie. Ja mam założony zamiennik osłony z allegro. Czy mogą się tego czepiać ?? Nie chciałbym do nich pojechać i potem płacić jakiś "haracz"
A tak przy okazji - był ktoś w sprawie tej akcji w OPEL DOMCAR Konin ??
Mam diesla z 2000 roku i jutro mam zamiar zadzwonić do nich.
Mam tylko pytanie. Ja mam założony zamiennik osłony z allegro. Czy mogą się tego czepiać ?? Nie chciałbym do nich pojechać i potem płacić jakiś "haracz"
A tak przy okazji - był ktoś w sprawie tej akcji w OPEL DOMCAR Konin ??
Ostatnio zmieniony 16 lis 2010, 21:17 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam , czy w mojej zafirze A 99r, powinna być dolna osłona silnika?, bo tam nie ma, a może wcześniej przedemną sprzedający wyjął i nie założył tak oglądam na allegro i widze ze sa te osłony ,czy warto to montować taką osłone silnika czy dać sobie spokó i jeździć bez jak do tej pory ? , jak myślicie?
u mnie też nie było ale jesienią zeszłego roku jak jechałem po deszcze i wpadłem spobie w kałuże, to mnie się taka choinka kontrolek zapaliła, że hej, łącznie ze stratą wspomagania, po tym założyłem nieoryginalną i wszystko ustało minął rok ja latam po kałużach i jest wszystko ok. koszt mój to 80PLN i 25 min czasu w kanale z pomocą szwagra plus oczywiściedjrafix pisze:Witam , czy w mojej zafirze A 99r, powinna być dolna osłona silnika?, bo tam nie ma, a może wcześniej przedemną sprzedający wyjął i nie założył tak oglądam na allegro i widze ze sa te osłony ,czy warto to montować taką osłone silnika czy dać sobie spokó i jeździć bez jak do tej pory ? , jak myślicie?
jak już wcześniej pisałem akcja dotyczy wyłącznie samochodów z silnikiem DIESLAdjrafix pisze:Witam , czy w mojej zafirze A 99r, powinna być dolna osłona silnika?, bo tam nie ma, a może wcześniej przedemną sprzedający wyjął i nie założył tak oglądam na allegro i widze ze sa te osłony ,czy warto to montować taką osłone silnika czy dać sobie spokó i jeździć bez jak do tej pory ? , jak myślicie?
Teraz tak- pytania o kampanię 09-R-022:
Opel Niedbałą Poznań - nie kwalifikuje się, (EDIT: ale po zapytaniu o kompanię 09-P-003 potwierdzili że się kwalifikuje)
Opel Bońkowski Poznań - kwalifikuje się.(choć nie potwierdzili numeru kampanii serwisowej)
I bądź tutaj mądry.
Sprawdzam w innych serwisach a najbardziej interesuje mnie Opel Domcar Konin więc teraz tam zadzwonię.
EDIT ***************
Dzwoniłem do DOMCAR w Koninie i jestem umówiony na 9 jutro. Tylko kod kampanii serwisowej podał mi 09-P-003 i też kończy się 31 grudnia 2010 roku
Opel Niedbałą Poznań - nie kwalifikuje się, (EDIT: ale po zapytaniu o kompanię 09-P-003 potwierdzili że się kwalifikuje)
Opel Bońkowski Poznań - kwalifikuje się.(choć nie potwierdzili numeru kampanii serwisowej)
I bądź tutaj mądry.
Sprawdzam w innych serwisach a najbardziej interesuje mnie Opel Domcar Konin więc teraz tam zadzwonię.
EDIT ***************
Dzwoniłem do DOMCAR w Koninie i jestem umówiony na 9 jutro. Tylko kod kampanii serwisowej podał mi 09-P-003 i też kończy się 31 grudnia 2010 roku
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 15:09 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 2 razy.