szuflada-schowek pod siedzeniem pasażera
Moderator: Sebu$
szuflada-schowek pod siedzeniem pasażera
Witam wszystkich,
pewnie niektórzy to wiedzą ale może nie wszyscy więc dla początkujących użytkowników Zosi A. Sprawdźcie sobie schowek pod przednim siedzeniem pasażera, ja znalazłem książkę serwisowa i instrukcję do radia wszystko po holendersku. Daje sobie rękę uciąc, że poprzedni właściciele nic nie wiedzieli bo jak zapytałem o jakieś papiery to powiedzieli, że nic nie mają.
pozdrawiam
//zmieniony temat i przeniesione do odpowiedniego działu //BajBus
pewnie niektórzy to wiedzą ale może nie wszyscy więc dla początkujących użytkowników Zosi A. Sprawdźcie sobie schowek pod przednim siedzeniem pasażera, ja znalazłem książkę serwisowa i instrukcję do radia wszystko po holendersku. Daje sobie rękę uciąc, że poprzedni właściciele nic nie wiedzieli bo jak zapytałem o jakieś papiery to powiedzieli, że nic nie mają.
pozdrawiam
//zmieniony temat i przeniesione do odpowiedniego działu //BajBus
Ostatnio zmieniony 26 lut 2011, 00:48 przez meho, łącznie zmieniany 1 raz.
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Analizując wyposażenie wynikające z nr VIN dla wszystkich możliwych wersji Zafiry A i B mogę powiedzieć, że nie ma żadnych prawidłowości czy powinien występować ten schowek pod siedzeniem czy nie, była i jest całkowita dowolność w dodawaniu tego elementu.
Schowek powinien być tylko w wersjach dla których występuje kod wyposażenia:
BF8 SCHOWEK, PRZEDNIE SIEDZENIE, PRAWE
Schowek powinien być tylko w wersjach dla których występuje kod wyposażenia:
BF8 SCHOWEK, PRZEDNIE SIEDZENIE, PRAWE
Ja po pół roku użytkowania opróżniając popielniczkę tylnych drzwi znalazłem w otworze tejże grzechotkę. Córa bardzo się z tego prezentu ucieszyłakaraf4 pisze:Ja to miałem niezłą niespodziankę jak odkryłem ( po 2 miesiącach urzytkowania ) tą szuflade ,było w niej 20 euro , faktury na wymiane układu wydechowego na kwotę 285 euro z 2008 roku oraz komórka nokie 6310 tyle że bez ładowarki Takie prezenty powinny być w każdej