szuflada-schowek pod siedzeniem pasażera

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
meho

szuflada-schowek pod siedzeniem pasażera

#1 Post autor: meho »

Witam wszystkich,
pewnie niektórzy to wiedzą ale może nie wszyscy :) więc dla początkujących użytkowników Zosi A. Sprawdźcie sobie schowek pod przednim siedzeniem pasażera, ja znalazłem książkę serwisowa i instrukcję do radia wszystko po holendersku. Daje sobie rękę uciąc, że poprzedni właściciele nic nie wiedzieli bo jak zapytałem o jakieś papiery to powiedzieli, że nic nie mają.
pozdrawiam

//zmieniony temat i przeniesione do odpowiedniego działu //BajBus
Ostatnio zmieniony 26 lut 2011, 00:48 przez meho, łącznie zmieniany 1 raz.

David

#2 Post autor: David »

Ale kolego z tego co się orientuję to nie wszystkie Zosie miały tą szufladę, zależy od opcji wyposażenia, u mnie tam jest akurat apteczka. :)
Edit: Meho, moja jest Elegantka :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 19:54 przez David, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ramirez
Mieszkaniec
Model:

#3 Post autor: Ramirez »

David pisze:z tego co się orientuję to nie wszystkie Zosie miały tą szufladę
Racja wszystkie tego nie mają, ja nie mam :/ Ale w poprzedniej zośce było ;)

meho

#4 Post autor: meho »

Ja mam wersje 'comfort' więc może tylko te tak mają :)

Anony Mous

#5 Post autor: Anony Mous »

meho pisze:Ja mam wersje 'comfort' więc może tylko te tak mają :)
Moja wersja CDX też ma.

Dragon78

#6 Post autor: Dragon78 »

Ja mam wersję SPORT i nie mam żadnej szuflady (siedzenia kubełkowe) :)

dariusz.siuchta

#7 Post autor: dariusz.siuchta »

celius pisze:
meho pisze:Ja mam wersje 'comfort' więc może tylko te tak mają :)
Moja wersja CDX też ma.
Ja też mam CDX i nie mam takiej szufladki

Piotrek413

#8 Post autor: Piotrek413 »

A może tą szufladkę trzeba było dorobić? Tak samo jak półkę przy lampce na podsufitce ;)

Anony Mous

#9 Post autor: Anony Mous »

Ja mam wersję Elegance i posiadam taką szufladę. Żadnych papierów nie miałem bo były w schowku przed pasażerem, a w tej szyfladzie to pełno kurzu.

karaf4

#10 Post autor: karaf4 »

Ja to miałem niezłą niespodziankę jak odkryłem ( po 2 miesiącach urzytkowania ) tą szuflade ,było w niej 20 euro , faktury na wymiane układu wydechowego na kwotę 285 euro z 2008 roku oraz komórka nokie 6310 tyle że bez ładowarki :) Takie prezenty powinny być w każdej :)

Awatar użytkownika
MieHor
Zafiromaniak
Imię: Mieczysław
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DT
#11 Post autor: MieHor »

Analizując wyposażenie wynikające z nr VIN dla wszystkich możliwych wersji Zafiry A i B mogę powiedzieć, że nie ma żadnych prawidłowości czy powinien występować ten schowek pod siedzeniem czy nie, była i jest całkowita dowolność w dodawaniu tego elementu.
Schowek powinien być tylko w wersjach dla których występuje kod wyposażenia:

BF8 SCHOWEK, PRZEDNIE SIEDZENIE, PRAWE

Anony Mous

#12 Post autor: Anony Mous »

Kurcze że w mojej nic nie było :( . Ale bynajmniej mam szufladkę.

Piotrek413, był już ten temat kiedyś poruszany na forum. O ile dobrze pamiętam to szufladkę można dokupić na allegro ale nie pamiętam jak było z tymi prowadzeniami.

meho

#13 Post autor: meho »

Mnie zasmucił brak car pass miedzy tymi papierami :( no ale teraz przynajmniej mam gdzie mapę upchnąc. A co do szuflady to też gdzieś na forum widziałem kosztowała koło 30 euro.

vojti

#14 Post autor: vojti »

karaf4 pisze:Ja to miałem niezłą niespodziankę jak odkryłem ( po 2 miesiącach urzytkowania ) tą szuflade ,było w niej 20 euro , faktury na wymiane układu wydechowego na kwotę 285 euro z 2008 roku oraz komórka nokie 6310 tyle że bez ładowarki :) Takie prezenty powinny być w każdej :)
Ja po pół roku użytkowania opróżniając popielniczkę tylnych drzwi znalazłem w otworze tejże grzechotkę. Córa bardzo się z tego prezentu ucieszyła :lol:

Vegamonter

#15 Post autor: Vegamonter »

Ja ma ELEGANCE i szufladka była i w niej też coś było - Instrukcja , Książka z adresami serwisów i instrukcje radia. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”