[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
-
Flora
-
aroniusz
-
Flora
Wewnętrzna wiązka (między drzwiami) już jest. W drzwiach kierowcy trzeba dołożyć zasilanie panela + 2 przewody do lusterka i złącza drzwi, a w drzwiach pasażera 2 przewody od złącza drzwi do lusterka. Pracy jest niewiele.
Zrobię tutoriala.
Zrobię tutoriala.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2016, 13:25 przez Flora, łącznie zmieniany 1 raz.
-
aroniusz
-
Flora
panel z olx a lusterka zamienniki po 170zł a z rabatem w AU lub niedziałka 120zł z tym że obudowa nie pasuje z oryginalnych
panel podważasz od d..y strony i się wypina
wiem wiem możemy dywagować tak samo jak nad podświetleniem słoneczników
jak gdzieś już pisałem świadczę usługę przekładki składanych lusterek więc wiem co prawię
panel podważasz od d..y strony i się wypina
wiem wiem możemy dywagować tak samo jak nad podświetleniem słoneczników
jak gdzieś już pisałem świadczę usługę przekładki składanych lusterek więc wiem co prawię
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Grzesiu nikt już nie dyskutuje tylko pyta

Ja wole używki ale oryginały może dłużej podziałają ..
Ja wole używki ale oryginały może dłużej podziałają ..
Ostatnio zmieniony 17 maja 2016, 18:57 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
-
Flora
Myślę, że czymś normalnym jest przyznanie się do błędu i wyjaśnienie sytuacji.KIT GTO pisze:wiem wiem możemy dywagować tak samo jak nad podświetleniem słoneczników
KIT GTO pisze:panel podważasz od d..y strony i się wypina

To jest d..y strona. Górna krawędź odstaje 1 mm i nachodzi na tapicerkę. Zatrzask poniżej wystaje ponad 2 mm. Aby od góry dostać się do zatrzasku potrzebna jest szczelina między panelem, a tapicerką o szerokości 3 mm, a moim zdaniem panel nie przesuwa się w żadną stronę nawet na 1 mm.
-
Rafoooo
-
Flora
-
Flora
Wariant "po 2 naciśnięciach" wymaga podpięcia się pod CAN i analizę "stanu samochodu", natomiast nie ma problemu z automatycznym składaniem i rozkładaniem wraz z zamknięciem i otwarciem samochodu. Można ewentualnie dodać opóźnienie rozkładania na wypadek szybkiego otwierania bagażnika. Próbowałem zrobić taki moduł Wojtiemu przy montażu składanych lusterek, ale spłonął w piątek 13-tego i nie było już czasu na poprawki. Pewnie do końca wakacji coś się ruszy w tym temacie, a w tej chwili walczę z DPFem.