Swiece zarowe - jakie wybrać?
Moderator: Sebu$
-
cbm80
Swiece zarowe - jakie wybrać?
Czy ktos mial stycznosc ze swiecami zarowymi Boscha? Jaka jest ich jakosc w porownaniu z Beru.
Musze kupic do swojego 2.2DTI komplet. Niestety okazuje sie, ze sa to nietypowe swiece, bo inne niz do 2.0DTI lub 2.2DTI w innych Oplach. W zwiazku z tym jest bardzo ograniczony wybor. Mam do dyspozycji Beru albo Bosch. Bosch wychodzi troche taniej i moge odebrac osobiscie, stad tez moje pytanie co wybrac.
Musze kupic do swojego 2.2DTI komplet. Niestety okazuje sie, ze sa to nietypowe swiece, bo inne niz do 2.0DTI lub 2.2DTI w innych Oplach. W zwiazku z tym jest bardzo ograniczony wybor. Mam do dyspozycji Beru albo Bosch. Bosch wychodzi troche taniej i moge odebrac osobiscie, stad tez moje pytanie co wybrac.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2011, 10:44 przez cbm80, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Maciek
-
ZAKROPIOLO
-
darkp1
Nawadniać parę dni specyfikami typu WD40 i na ciepłym odkręcać.ZAKROPIOLO pisze:Witam. Panowie, już nie pamiętam gdzie czytałem o odkręcaniu świec żarowych, jeśli możecie to powiedzcie kiedy odkręcać, czy na zimno, czy na gorąco i dlaczego?
Bardzo poważnie przymierzam się do wymiany świec i nie chcę ukręcić.
Jeśli przeoczyłem gdzieś opis w innym temacie to sorry wielkie.
-
ZAKROPIOLO
-
ZAKROPIOLO
-
lukaszek_0583
-
Anony Mous
-
ZAKROPIOLO
-
milosz219
oddalem auto do wymiany swiec i okazalo sie ze jednej sie nie da wykrecic.Mechanik przed robota powiedzial mi 80 zł za wymiane wszystkich swieczek i kasowanie bledow.czy ta cena powinna wzrosnąc przy takich problemach ze swieca.wydaje mi sie ze to on zapodal kloca i powinien w tych pieniadach to naprawic.jak wy myslicie.?Czy powinienem placic za ewentualne sciagniecie glowicy?
-
milosz219
Przy wymianie swiec mechanik stwierdzil ze jednej sie nie da wykrecic.Wczesniej nie okrecalem wogole.Pierwsza poszla ok, na drugiej zrobil sie problem.Kreci sie caly czas i nie wychodzi.Przed robota powiedzial mi 80 zł z kasowaniem błedow, czy ewentualne sciagniecie glowicy bede musial pokryc z wlasnej kieszeni.Czy to mechanik w tych pieniadzach powinien zrobic.