Opel Zafira A 2002 1.8 Gniezno
Moderator: Tunio999
Opel Zafira A 2002 1.8 Gniezno
Hej,może ktoś coś wyłapie ze zdjęć niepokojącego,wiem ze w Gnieźnie to najwięcej krętaczy jest.
Na pewno będzie jeszcze recykling do zapłaty, może ktoś miał do czynienia z tym komisem już?Jutro vin zdobędę.
http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-7-fot ... 88539.html
Na pewno będzie jeszcze recykling do zapłaty, może ktoś miał do czynienia z tym komisem już?Jutro vin zdobędę.
http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-7-fot ... 88539.html
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Nie można wszystkich z Gniezna wrzucać do jednego wora, ale pewne ryzyko występuje. Jadąc tam lepiej wziąć kogoś, kto naprawdę zna się na autach, dokładnie sprawdzić papiery, książkę serwisową i pojechać do serwisu( ale nie tego,który zaproponuje sprzedawca). Osobiście wolałbym pojechać do Gorzowa do Andrzeja.
Oczywiście!
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Na fotkach nic złego nie widać, ale jest to autko od handlowców z Gniezna, a ci potrafią cuda zrobić
Jak masz zamiar to autko oglądać to do serwisu na dogłębny przebieg, nie do stacji diagnostycznej, którą sprzedający poleci
Załatwisz VIN - rozkodujemy
Jak masz zamiar to autko oglądać to do serwisu na dogłębny przebieg, nie do stacji diagnostycznej, którą sprzedający poleci
Załatwisz VIN - rozkodujemy
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Jutro będę dzwonił do kolesia,zobaczymy jaką gatkę mi zapoda,mam jeszcze jedną sztukę upatrzoną w Bydgoszczy z przebiegiem 64tys - tez sprwadzę.
Zauważyłem że każdy handlarz piszę ze auto opłacone,a okazuję się ze recykling zawsze do zapłaty.
Andrzej nie sprzedaję aut starszych niż 2003r,nie mam takiej kasy na jego auta,szukam czegoś do 13 tyś około.
Zauważyłem że każdy handlarz piszę ze auto opłacone,a okazuję się ze recykling zawsze do zapłaty.
Andrzej nie sprzedaję aut starszych niż 2003r,nie mam takiej kasy na jego auta,szukam czegoś do 13 tyś około.