Marcin, znaczek, grill, maska, dach komponuje się jak dla mnie
Edit
Nic nie dotyka, ładny design i jakość odbioru GPS i FM bez zmiany ...
Taki właśnie jest plan, tylko jeszcze nie wiem jak jest tam podłączona antena FMgRZENIU pisze:Jeżeli chodzi o antenę to nie lepiej z Zafiry C albo z innego Opla wziąć antenę "on star" w kształcie płetwy rekinka

Dokładnie, ale myślę, że mógłbym zejść niżej ze spalaniem, bo jechałem bardziej "standardowo" niż "eko".rafant4011 pisze:po średniej = trasa
Taaa... w tygodniu bujam się po mieście, więc średnią już popsułem.fredas pisze:Jak będzie te osiemset to zobaczymy jaka średnia wyjdzie

Przy nagrzanym, nieobciążonym silniku mam spalanie 0,2 - 0,4 l/h, a jak widać na pierwszej fotce, świeżo po odpaleniu 0,6-0,9 l/h. Dla niedowiarków mogę nagrać film. Podobno starsze oprogramowanie silnika tak ma, a w nowszych ciężko na rozgrzanym zejść poniżej 0,7. Włączona klimatyzacja nic tu nie wnosi, ponieważ przy tych temperaturach i tak była odcięta.tomzam pisze:Dusisz gaz i jak łapie 5k obrotów to puszczasz, jak schodzi z obrotów to spalanie spadaBodek pisze:Jakim cudem otrzymałeś 0,2l/h
Do wiercenia w wiertle używa się specjalnych narzędzi z węglika spiekanego, a koszt takiej zabawki o średnicy 6 mm to prawie 200 zł. Do tego wszystko musi być sztywno osadzone i trzeba dokładnie kontrolować proces wiercenia. Wiercenie wiertłem w wiertle kończy się szybko koniecznością wymiany na kolejne ostre.Czesławo Moreno pisze:Flora, a próbowałeś rozwiercić to co zostało mniejszym wiertłem?